Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Postharvest Management and Processing of Fruits and Vegetables is a text book written in simple brief language for teachers as well as students. The book covers the syllabus of the basic course on postharvest management and processing of fruits and vegetables. The book has been divided into 4 parts. Part I deals with Postharvest Physiology, Part II with Management and Processing, III with Novel Technologies and Part IV with Objective Questions. A brief introduction and basics of recent topics i.e. Extrusion, irradiation, ohmic heating, microwave processing and dielectric heating, pulsed electric fields, magnetic fields, pulsed light treatment, high pressure processing, ultra sounds, linear induction electron accelerator, minimal processing and hurdle technology, designer foods and nutraceuticals, genetically modified foods, GAP and GMP and HACCP have also been covered along with objectives questions that are often asked in various competitive examinations. The book would be of great use the students, researchers, teachers and all those who have interest in the subject.