Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book is basically an effort for sustainable agriculture through biofertilization, written for agronomists, soil scientists, plant physiologists and soil microbiologists. This writing has an equal importance for researchers, students and modern farmers thinking for cost effective, environment friendly and sustainable farming. It's an explanation of introduction to beneficial microbes with special focus on N-fixing and P-solubilizing microbes, methodology for testing of these microbes with a legume (Soybean) and a non-legume (Wheat)(Method of biofertilizer preparation and its application), Results of some experiments (Pot as well as field) conducted in natural and axenic conditions and finally logical reasoning in the form of discussion on these results. The authors hope that reading of this book will provide answers to many questions and will generate new areas of research for scientific community as well.