Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Peter Gast (29) wist, na een periode in Londen en bij De Librije, dat hij samen met Jacqueline zijn eigen restaurant wilde beginnen. Dat werd 't Schulten Hues in Zutphen waar Peter, toen hij 26 was, zijn eerste Michelinster kreeg. Portfolio wordt gemaakt om te laten zien wat hij tot nu toe gedaan heeft, zoals een modeontwerper of fotograaf zijn werk laat zien. Want Portfolio is een kookboek ?n een culinaire presentatie. Het is een boek over passie en ondernemerschap, ambities en frustraties, de druk van een Michelinster en een veel te kleine keuken. "Ik word nergens koud of warm van", zei Peter bij de eerste besprekingen over de inhoud van Portfolio. Maar zijn ambitie en gevoel voor perfectie heeft hij in het vervolg van het project niet verborgen kunnen houden. Toen hij wist dat dit boek gemaakt ging worden, heeft hij een nacht wakker gelegen omdat hij zich afvroeg hoe foto's kunnen laten zien hoe een gerecht smaakt. Het resultaat is een eerlijk boek met rauwe zwart/witbeelden tegenover frisse, kleurige gerechten en recepten.