Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Polymer science is fundamentally interdisciplinary, yet specialists in one aspect, such as chemistry or processing, frequently encounter difficulties in understanding the effects of other disciplines on their own. This book describes clearly how polymer chemistry and polymer processing interact to affect polymer properties. As such, specialists in both disciplines can gain a deeper understanding of how these subjects underpin each other. Coverage includes step-by-step introductions to polymer processing technologies; details of fluid flow and heat transfer behaviour; shaping methods and physical processes during cooking and curing, and analyses of moulding and extrusion processes.