Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book is an attempt to furnish student and teachers the information at one place in consolidated and precise manner, covering tools and techniques involved, figure, illustration and examples along with research highlight with updated latest references, in order to elucidate topics making the subject more interesting and knowledge-rich.Environmental stress severely restricts the distribution and productivity of plants. Heavy metal is one of the major abiotic factors which can limit crop productivity, especially in arid and semi arid region. Land and water resources are worst affected and under continuous stress, both biotic and abiotic, due to anthropogenic interventions. This book will fulfil the need for a one-volume scientific discussion on heavy metal stress and putrescine. Cadmium (Cd) is of particular concern to human health as it can be readily absorbed by roots and be concentrated by many cereals, potatoes, vegetables and fruits. Elevated levels of Cd generally inhibit seed germination, cell growth as well as whole plant growth, nutrient uptake, distribution and photosynthesis. The purpose of present study was to evaluate the performance of medicinally important Stevia.