Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Poisons on Our Plates

The Real Food Safety Problem in the United States

Michele Morrone
Paperback | Engels | Politics and the Environment
€ 37,95
+ 75 punten
Uitvoering
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The safety of our food supply is an environmental health issue that affects every American citizen. The Centers for Disease Control and Prevention estimate that more than 76 million people in the United States suffer from foodborne illnesses every year. Microbiological contamination--bacteria, viruses, and parasites--is the leading cause of foodborne illness. Morrone faults the media for focusing the anxieties of the American public on such issues as irradiated food, genetically modified foods, and mad cow disease, while ignoring the microbial foodborne pathogens that are running amok in our food supply--except when point-source outbreaks of E. coli in spinach and green onions or salmonella in peanut butter sicken thousands of people at once.

Many readers will be alarmed to learn from Poisons on Our Plates that there is no federal environmental health policy or agency that controls the bacteria and viruses in our food supply. The FDA Food Code and various voluntary systems overseen by local health departments are woefully inadequate. Drawing on disturbing stories told by food safety professionals as well as on statistical studies, the author paints a grimly fascinating picture of the impact of bacteria and viruses on our food supply and how they can make us sick. Morrone examines the increased risks that come with the rise in food imports from high-contamination countries such as China and Mexico. She advocates major changes to our nation's environmental health policies in order to control the growing dangers that foodborne illness pose to public health.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
192
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781440836312
Verschijningsdatum:
30/06/2008
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Gewicht:
276 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 75 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.