Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
• Explores the ethnobotany and practical applications of 30 plants, fruits, nuts, bulbs, roots, flowers, and mushrooms that support the immune system, digestion, endurance, vitality, and the brain
• Examines ritual and mind-expanding plants such as fly agaric, blue lotus, cannabis, and peyote cactus
• Offers 60 delicious vegetarian recipes (two for each plant or mushroom) by Michelin star chef Joris Bijdendijk
In this full-color guide, Wouter Bijdendijk highlights thirty plants, fruits, nuts, bulbs, roots, flowers, and mushrooms that support the immune system, digestion, endurance, vitality, and the brain, from ginseng and turmeric to chaga and reishi to olive and chamomile. He also explores several plants that have played a significant role in our rituals and ceremonies, such as fly agaric, blue lotus, cannabis, and peyote cactus, enabling our ancestors to connect with deeper layers of themselves, the spiritual realms, and the Divine. Sharing ethnobotanical and user-friendly descriptions, he explains the beneficial effects, characteristics, appearance, plant lore, original usages, extraction, and dosage of each plant or mushroom as well as their contraindications and where to obtain the plant. Each plant write-up also includes 2 delicious vegetarian recipes by the author’s brother, Michelin star chef Joris Bijdendijk, to help you easily incorporate the medicinal powers of these plants in your life.
A journey through the deep and ancient roots of plant knowledge, from folk uses to mystical properties to the vital role of plants in human evolution, this book highlights the age-old bond between humans and nature and shows you how to harness the natural power of plants to revitalize your body, integrate your spirit, and empower your life.