Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This volume surveys the chemistry, biochemistry, biosynthesis, metabolism, and pharmacological properties of lectins. After a chemically orientated first chapter dealing with specificity and a second chapter on structure, in the rest of the book lectins are looked at from a biological point of view. Their involvement in metabolism and biosynthesis, the distribution and localization in plant tissues and their role in interactions with the outside world are discussed in chapters 3 and 4. The last two chapters deal with the effects of lectins on various cells of the body including blood, gut, and nerve cells with particular emphasis on medical, nutritional, and general biological aspects.