Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Levering 2 à 3 werkdagen
Haal af na 1 uur in 1 winkel(s).
.
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
De West-Vlaamse wortels van Piet Piet keert terug naar zijn roots: het beste uit het Westen 50 streekgerechten om duimen en vingers bij af te likken Een culinaire must voor de fans van 'Eigen Kweek' en 'Bevergem' Het succes van reeksen als Eigen Kweek en Bevergem toont aan dat het West-Vlaams ongelofelijk hot (= 'god' int Westvlams) is. En laat dit nu ook net de roots zijn van sterrenchef Piet Huysentruyt! In zijn sappige streektaal bereidt Piet een vijftigtal typisch West-Vlaamse gerechten met streekproducten. En vò wien dat 't nie verstoat: achteraan het boek staat de Algemeen Nederlandse vertaling van alle recepten. Piet Huysentruyt - de man die zijn volk leerde koken - is en blijft de populairste tv-chef die Vlaanderen ooit kende. Hij verkocht meer dan 3,5 miljoen boeken. Zijn restaurant Likoké prijkt met een Michelin-ster.