Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
One of the major problems of peach cultivation is its limited postharvest life. It has a shelf-life of 3-5 days under ordinary conditions of storage whereas, storage of fruit under refrigerated conditions can extend its postharvest life but fruit suffers from chilling injury when stored at low temperature for prolong period. Postharvest heating is resorted to kill or weaken plant pathogens or eggs and larvae of some insects like fruit fly. This treatment is a pesticide free method against insect- pests and diseases. These postharvest treatments have been used extensively for improving shelf-life of different fruits but meager information is available on the effect of such treatments on postharvest quality of peach. This book will really prove a torch bearer for those who are directly or indirectly engaged in preservative activities of stone fruits. It shall also be very useful for the students seeking admission in post-graduate and doctorate programmes, teachers and researchers working on postharvest technology of fruits.