Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Paul Hollywood's Pies and Puds

Paul Hollywood
Hardcover | Engels
€ 27,95
+ 55 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

THE ULTIMATE GUIDE TO SWEET AND SAVORY PIES

Beloved host of the Great British Baking Show Paul Hollywood reveals how to make perfect pies and puddings every time--from classic Choux Pastry and Meat-and-Potato Pies to French-Style Apple Tart and Strawberry Mousse Cake.

There is nothing quite like the smell of a scrumptious meat and potato pie cooking in the oven. There perhaps isn't anything better than the first taste of a caramel and coffee éclair. From Britain's favorite expert baker comes a mouth-watering new book about two of our nation's obsessions: pies and puddings.

Paul Hollywood puts his signature twist on the traditional classics, with easy-to-follow, foolproof and tantalizing recipes for steak and ale pie, pork, apple and cider pie, lamb kidney and rosemary suet pudding, sausage plait and luxury fish pie. He will show you how to create inventive dishes such as chicken and chorizo empanadas, chili beef cornbread pies and savory choux buns. If that isn't enough, here you will find his recipe for the Queen of puddings, as well as spiced plum pizza, chocolate volcanoes and apple and Wensleydale pie. There are also regional recipes like Yorkshire curd tart and the Bedfordshire clanger, and a step-by-step guide to all the classic doughs from rich shortcrust to choux pastry.

Paul Hollywood's Pies and Puds is simply a must-have. Whether you're a sweet or a savory person, a keen novice or an expert baker: it's time to get baking pies and puds.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
224
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781408846438
Verschijningsdatum:
30/09/2014
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
190 mm x 246 mm
Gewicht:
884 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 55 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.