Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Parwana brengt je de heerlijkste familierecepten en traditionele Afghaanse gerechten voor allerlei
gelegenheden, doorvlochten met verhalen over de Afghaanse cultuur. De rode draad is de geschiedenis van de familie Ayubi, die in haar restaurant Parwana in het Australische Adelaide haar gasten de Afghaanse kooktradities voorschotelt.
Van mahi, dat traditioneel gegeten wordt tijdens het Perzisch nieuwjaarsfeest, tot kabuli palaw, dat vooral bij bepaalde ceremonies geserveerd wordt. Maar ook doordeweekse gerechten zoals gestoofde aubergine met yoghurtdressing of lamscurry met pruimen ontbreken niet. De sfeervolle beelden verwelkomen je bij de familie en je kunt de heerlijke gerechten bijna ruiken.