Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Globally, there are at least 45 species of game bird that have the word partridge in their name, but in this book G. R. Potts devotes himself to the Grey, Red-legged and Chukar Partridges, with particular emphasis on the Grey Partridge due to its well-known decline in Britain. In this groundbreaking addition to the New Naturalist series, Potts explores how mankind and partridges have evolved together, both ultimately dependent on grasslands rather than forests. For thousands of years, both ate grass seeds and this continued until cereals largely replaced them. Hundreds of species of plant and insect that partridges and other birds eat thrived on farms for thousands of years until the dawn of the pesticides era. Since then the long decline in partridge abundance has been a barometer for biodiversity over vast swathes of the Northern Hemisphere. Highlighting the positive example of the Norfolk Estate in the Sussex Study area, Potts investigates how both Grey and Red-legged Partridge numbers have been increased, flourishing in a highly productive and profitable system of farming and an oasis in what has often looked and sounded like a desert. In a small corner of England farmland wildlife is able to thrive much as it did before pesticides were introduced. This is a complex and fascinating story, with a heady mix of hunting, farming, predation, parasites, disease and climate change. The way these factors have interacted tells us a lot about how lesser known species have fared and how they can be conserved for the future. Potts stresses the importance of these conservation efforts, as farmers respond to the needs of an extra three billion people worldwide, not just for food but for bio-fuels. Additionally, the pressures on farmland wildlife will further intensify in the coming years.