Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book is a celebration of that time; a compilation of memories, stories and beautiful recipes that underline the depth and broad appeal of this great and enduring food culture. In Pardiz, Darling-Gansser shows how seamlessly Persian food fits with trends of today: flourishing food markets; the primacy of local ingredients; the health-giving aspects of vegetable-centric dishes; and the joys of a shared table. The latter is a theme in her book--and in her life. In her choice of recipes--recognizing the great virtue that is simplicity--Darling-Gansser provides a sense of the diversity of Persian food--whether it is served in a restaurant, eaten at home, prepared for a picnic, or enjoyed on the street, the setting can determine what is served. Ultimately, she encourages readers to embrace the sociability that goes with the food as much as the food itself.