Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This antique book contains a detailed guide to keeping pigs outdoors, offering its readers all the information necessary for keeping pigs in this fashion. The methods described have worked well on the author's own farm, and will be of considerable value for the modern farmer looking to start keeping pigs - or to improve their existing pig farms. The chapters of this book include: 'Why Out-of-Doors?', 'Housing Hints and Ideas', 'Management of the In-Pig Sow', 'The Steaming-Up Question', 'Trouble-Free Farrowing', 'Sow and Litter - From Birth to Weaning', 'All-The-Year-Round Grazing', 'The Electric-Fence Technique', 'Weighing and Recording', etcetera. This volume was originally published in 1954, and we are proud to republish it now, complete with a new and specially commissioned introduction on pig farming.