Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Ottolenghi Flavor

A Cookbook

Yotam Ottolenghi, Ixta Belfrage, Tara Wigley
Hardcover | Engels
€ 48,95
+ 97 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

NEW YORK TIMES BESTSELLER - The author of Plenty teams up with Ottolenghi Test Kitchen's Ixta Belfrage to reveal how flavor is created and amplified through 100+ super-delicious, plant-based recipes.

IACP AWARD FINALIST - NAMED ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR BY The New York Times Book Review - NPR - The Washington Post - The Guardian - The Atlanta Journal-Constitution - National Geographic - Town & Country - Epicurious

"Bold, innovative recipes . . . make this book truly thrilling."--The New York Times

Level up your vegetables. In this groundbreaking cookbook, Yotam Ottolenghi and Ixta Belfrage offer a next-level approach to vegetables that breaks down the fundamentals of cooking into three key elements: process, pairing, and produce. For process, Yotam and Ixta show how easy techniques such as charring and infusing can change the way you think about cooking. Discover how to unlock new depths of flavor by pairing vegetables with sweetness, fat, acidity, or chile heat, and learn to identify the produce that has the innate ability to make dishes shine.

With main courses, sides, desserts, and a whole pantry of "flavor bombs" (homemade condiments), there's something for any meal, any night of the week, including surefire hits such as Stuffed Eggplant in Curry and Coconut Dal, Spicy Mushroom Lasagne, and Romano Pepper Schnitzels. Chock-full of low-effort, high-impact dishes that pack a punch and standout meals for the relaxed cook, Ottolenghi Flavor is a revolutionary approach to vegetable cooking.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
320
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780399581755
Verschijningsdatum:
13/10/2020
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
198 mm x 272 mm
Gewicht:
1596 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 97 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.