Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Meera Sodha vuelve a sorprendernos en Oriente con recetas modernas, sencillas y sabrosas con las que podrás introducir la gastronomía oriental en tu cocina a partir de ingredientes occidentales. Una vez más, Meera ha creado un libro imprescindible, dirigido no solo a veganos y vegetarianos sino a todos aquellos que simplemente desean consumir menos carne sin renunciar al sabor.Esta obra, basada en la columna «New Vegan» que la autora publica en The Guardian, contiene un gran número de platos inspirados en la cocina asiática, como fideos, curris, arroces, tofu, ensaladas, guarniciones y dulces, todos ellos facilísimos de hacer y repletos de sabores increíbles. Viajarás de la India aIndonesia y de Singapur a Japón, pasando por China, Tailandia y Vietnam, para aprender a preparar laksa de colinabo, curri de patatas y acelgas, tortitas de kimchi, un delicioso dal negro sin lácteos o tofu picante. Y no te quedarás sin probar aperitivos tan especiales como los momos de boniato, ni postres tan sorprendentes como los brownies salados de miso o un helado vietnamita de café que no es necesario batir.