Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Chapter 1.- Organic pollutants: Past, present and the future. Chapter 2.- Persistent Organic Pollutants (POPs): Sources and adverse effects to human health and Environment. Chapter 3.- Assessment of POPs in water. Chapter 4.- Monitoring of POPs: A Global Perspective. Chapter 5.- Organochlorines and organophosphates: Bioaccumulation and Toxicity. Chapter 6.- Pharmaceutical pollutants in water: Toxicity and health hazards. Chapter 7.- Textile organic chemicals in water: Pervasive toxicity to humans and aquatic animals. Chapter 8.- Organic toxins in cosmetic products: Quantification and risk evaluation. Chapter 9.- Disinfectant products: toxicity and health hazards. Chapter 10.- Obesogens and obesity: Challenges and prospects. Chapter 11.- Pheromones: A Potential alternative to organic recalcitrant compounds. Chapter 12.- Microplastics as carriers of organic pollutants: An overview. Chapter 13.- Removal of POPs through degradation mechanisms by possible technologies. Chapter 14.- Microbes assisted adsorptive removal of melanoidin from distillery effluents. Chapter 15.- Remediation of dye effluents using algal species. Chapter 16.- Recovery of organic nutrients through the remediation of solid waste. Chapter 17.- Post.- consumer organic waste management and nutrients recovery through ecofriendly techniques. Chapter 18.- Instrumental applications in the analysis of various organic pollutants.