Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Landbouw & Voeding
  6. Optimization and Nutritional Evaluation of Date Bars

Optimization and Nutritional Evaluation of Date Bars

Muhammad Nadeem, Salim-Ur- Rehman, Faqir Muhammad Anjum
Paperback | Engels
€ 77,95
+ 155 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Different raw materials including twenty one date palm varieties grown in Pakistan were analyzed for their physico-chemical characteristics to assess their suitability for the preparation of date bars. All date varieties are good source of sugars like fructose, minerals like potassium, calcium, magnesium and iron, phenolic compounds indicating their antioxidant capacity but are low in anti-nutritional factors and thus are suitable for consumption and processing. On the basis of results of physico-chemical analysis, best suited date variety (Karblain), gram flour (roasted), corn flour (roasted), peanuts and almonds were found suitable to contribute towards nutritional requirements including energy and protein for the preparation of date bars. Protein level in date bars was optimized using Response Surface Methodology. Whey protein concentrate and vetch protein isolates were used for protein supplementation. Date bars were found suitable for storage at ambient conditions upto three months without any deterioration in quality attributes and stability.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
228
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783659218514
Verschijningsdatum:
27/08/2012
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
340 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 155 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.