Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Houden van gezelligheid en lekker eten gaan hand in hand, al staat dat echter niet altijd gelijk aan houden van uitgebreid koken. Laat staan er de tijd voor vinden. En net daarom schreven foodfotografes en –stylistes Virginie Schoelinck en Silke Van Engeland Onweerstaanbaar kant-en-klaar, jouw handleiding voor het maken van fancy quick fix gerechten met kant-en-klare producten. Verras je gasten met heerlijke gerechten en schuif zelf ontspannen mee aan tafel.
Met behulp van de juiste basistoppings en stylingtechnieken tonen Virginie en Silke hoe je in no-time kant-en-klare producten naar een hoger niveau tilt en zelfs omtovert tot een luxueuze feestmaaltijd. Een diepvriespizza serveren zoals enkel la mamma dat kan of bereide humus op smaak brengen met wat citrus. You name it and they’ve got you covered!