Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This antiquarian book comprises a detailed guide to the methods and equipment of livestock keeping, with information on the breeding, rearing, and management of poultry. Complete with detailed illustrations, handy tables, and a wealth of useful and interesting information on breeding poultry, this text constitutes a must-have for discerning farmers. It would make for a great addition to collections of poultry-farming literature. The chapters of this book include: 'Domestic Fowls'; 'Imports of Eggs into the United Kingdom'; 'The Breeds of Poultry, and their Characteristics'; 'Table Varieties'; 'Waterfowl and Turkeys'; 'Housing of Poultry'; 'Hatching and Breeding'; 'The Rearing of Chickens'; 'Feeding and Fattening'; etcetera. We are proud to republish this vintage text, now complete with a new and specially commissioned introduction on poultry farming.