Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The OliveOlive Mediterranean Cook Book was created by Rob and Pam Marsden, who established their Cambridgeshire-based company OliveOlive to supply the UK with authentic, delicious olive oil from Pam's family in Cyprus as well as traditional, handmade halloumi cheese. Three chapters divide the recipes into Starters, Sides & Salads; Main Meals; and Sweet & Savoury Treats. These include traditional Greek and Cypriot food such as Kleftiko, Katimeria, Ravioles and Eliopittes, alongside favourites like Banana Bread, Black Olive Tapenade, Souvlaki and Mediterranean Pasta Bake. There is also a selection of recipes contributed by chefs who use OliveOlive products in their restaurants, alongside family-friendly food from Pam, her family, and their friends. Rustic and full of flavour, with simple steps to delicious dishes, this is a cook book for everyone that offers unique insights into the delights of proper olive oil and halloumi cheese.