Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This volume explores the long, rich traditions of viticulture and wine production in Anatolia and Thrace, from the Neolithic era to the present day. Chapters by ten contributing authors illustrate the important and varied roles that viticulture has played in the Anatolian region, and how the vine and wine have shaped the civilizations of Anatolian peoples for millennia. Examining archaeological remains, archival and historical texts, works of art, the records of chroniclers, ethnographic data, migration and demographic patterns, and contemporary legislation and advertising, the ten authors collectively reveal the importance of wine production and consumption in Anatolia's past, and demonstrate why its legacy of tangible and intangible cultural heritage should be valued in the present, and protected in the future.