Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The atmosphere and the ocean form a coupled system which exchanges heat, momentum and water at the air-sea interface. The interface is dynamic and masses and energy are continually transferred across the air-sea interface. The energy ?ow from the atmosphere to the ocean generates an aerodynamically rough sea surface. If the energy ?ow is su?ciently intense, at some points the surface waves will lose their stability and eventually break. Breaking is a very localized and non-stationary phenomenon that is a source of vorticity and turbulence. Dissipated energy becomes available for mixing the water layers and for whitecapping of various scales. Whitecapping is a strongly nonlinear process, which involves instability of the surface waves with space and time scales several orders of magnitude smaller than those associated with gravity wave motion. Whitecaps are usually formed at or near the crests of the larger waves and occur in groups with successive crests breaking downwind of one another. Wave breaking is the dominant generator of the 'primary' marine aerosol (sea salt) and it is a major factor in the air-sea exchange of gases (including carbon dioxide). Most of the aerosol generated from natural waters is in the form of jet and ?lm drops from the bursting of air bubbles (Monahan and Van Patten, 1989). The enriched aerosols associated with the ejected droplets are very - portant in maintaining a source of salt-laden cloud condensation nuclei as well asinterfacial?uxesoftraceconstituents, includingbacteria, viruses, heavym- als, radioactivity and organic material (Kerman, 1986).