Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This study was conducted to check the effect of nutritional supplements to improve the yield and quality of Kinnow mandarin. The nutritional status of the leaves was improved as a result of application of various levels of nutrients in experimental plants. Different nutrients level combination increased plant height and its canopy spreading significantly. Major yield contributing factor i.e. number of fruit set/ branch and yield (kg) were maximum in plants supplied with 80 mL Humic acid + 80 mL of multinutrient spray per plant before, after flowering and in August (three installments, February, April and August) + recommended doses of NPK and FYM. Other physical parameters like fruit weight, fruit size, pulp weight, juice percentage and seed weight were improved by various nutrients combinations. Results regarding fruit chemical parameters like, TSS, acidity, ascorbic acid contents, total sugars, reducing sugars and non-reducing sugars were significantly improved in plants supplied with various levels of nutrient combinations.