Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Investigation of human nutrition has a long tradition in Physical anthropology. Though various factors, such as intrauterine conditions, birth order, birth weight in single and multiple pregnancies, parental size, hereditary factors, socio-economic conditions, physical environment, climate, season and disease etc., influence human growth, yet, among whole gamut of factors, nutrition plays a major role in human growth and development. In simplest terms, nutrition has been expressed as the science of nourishing the body property or as the one concerned with the analysis of the effect of food on living organisms. More specifically, nutrition may be defined as the "science of food, the nutrients and other substances there in their action, interaction and balance in relationship to health and disease, the process by which the organism ingests, digests, absorbs and utilizes nutrients and disposes of their end products" (Robinson, 1978).