Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Strawberry is one of the most delicious and refreshing soft fruit of the world. It is mainly grown in temperate climate but varieties are available which can successfully be cultivated in subtropical or even in tropical climate as well. Growth, yield and quality of strawberry fruits are highly influenced by the application of different bio-fertilizers in combination with inorganic fertilizers. Thereby, the present research has been conducted to identify the suitable combination of inorganic and bio-fertilizers for getting higher yield of quality fruit as well as their longer storage life. The results of the present study revealed that the plant growth, yield and fruit quality parameters significantly increased with the application of (NPK+ Azotobacter+ PSB). The study also exposed that the availability of soil nitrogen, phosphorus and potassium in strawberry crop ecosystem improved with the application of (NPK+ Azotobacter + PSB). While the minimum physiological losses and minimum spoilage losses of fruit were recorded with the inoculation of bio-fertilizers (Azotobacter+ PSB) only. We hope both researchers and growers would obviously be benefitted from the findings of this study.