Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Mens & Maatschappij
  4. Sociologie
  5. Ouderen
  6. Nutrition, Food and Diet in Ageing and Longevity

Nutrition, Food and Diet in Ageing and Longevity

Paperback | Engels | Healthy Ageing and Longevity | nr. 14
€ 179,45
+ 358 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Section 1: Nutritional components 1. Dietary proteins: functions and health benefits (Khetan Shevkani, School of Basic and Applied Sciences, Central University of Punjab Bathinda; Email: shevkani@gmail.com) 2. Fats and oils in healthy ageing and longevity (Kaustuv Bhattacharya, DuPont, Aarhus, Denmark; Email: kaustuv.bhattacharya@dupont.com) 3. Micronutrients in ageing and longevity (BozenaĆurko-Cofek, University of Rijeka, Croatia; Email: bozena.curko.cofek@medri.uniri.hr) 4. Prebiotics and probiotics in ageing and longevity (Renu Agrawal, CFTRI, Mysore, India; Email: renuagrawal46@gmail.com) 5. Nutritional hormetins in ageing and longevity (Suresh Rattan and Indra Kumar, Aarhus University, Denmark; Email: rattan@mbg.au.dk) 6. Nutritional regulation of ageing and longevity (Alexey Moskalev, Moscow Institute of Physics and Technology, Russia; Email: amoskalev@list.ru) Section 2: Food for health 7. Animal- and plant-based food for health and longevity (AzzaSilotry Naik, Food BioSciences Department, Teagasc Food Research Centre, Ashtown, Dublin, Ireland; Email: azza.silotry8@gmail.com) 8. Fermented foods in ageing and longevity (P. Nisha, CSRI-NIIST, Thiruvananthapuram, Kerala, India; Email: pnisha@niist.res.in) 9. Dairy foods for health and longevity (Dino Demirovic, Eurofin, Denmark and USA; Email: dino.demirovic@gmail.com) 10. Anti-inflammatory foods in ageing and longevity (Ceren Gezer, Eastern Mediterranean University, North Cyprus, Turkey; Email: gezerceren@hotmail.com) 11. Functional foods in the managementof age-associated diseases. (Amritpal Kaur, Dept of Food Science and Technology, GNDU, Amritsar, India; Email: amritft33@yahoo.co.in) 12. Foodfor brain health (Vittorio Calabrese, University of Catania, Italy; Email: calabres@unict.it) 13. Food for gut (Marina Ezcurra, School of Biosciences, University of Kent, Canterbury, NJ, UK; email: M.Ezcurra@kent.ac.uk) 14. Food for healthy ageing and longevity (Lisette de Groot, Division of Human Nutrition and Health, Wageningen University, The Netherlands. Email: lisette.degroot@wur.nl) 15. Evolutionary understanding of nutrition, food and diet. (Michael Rose and Grant Rutledge; email: michaelrose2555@gmail.com; grant.rutledge@tufts.edu) Section 3: Diet and culture 16. Ayurvedic principles of food for health (Suresh Chauhan, Ayushkam Ayurved, 25-SF, B-Block, Ranjit Avenue, Amritsar; Email: drsureshchauhan@gmail.com) 17. Mediterranean diet in ageing and longevity (TS Ghosh, APC Microbiome Ireland, University College Cork, Cork, Ireland; Email: tarini.ghosh@ucc.ie) 18. Diet according to the traditional Chinese medicine for health and longevity (Yifang Zhang, Shanhai East International Hospital, China; Email: yfztcmsh@163.com) 19. Nutraceuticals and functional foods: combining traditional wisdom with modern science (Jyoti S. Gokhle, Laxmi Ananthanarayan and SmitaLele, Institute of Chemical Technology, Mumbai, India; Email: dr.smita.lele@gmail.com) 20. Ketogenic diet in ageing and longevity (Misha Sakharoff, Copenhagen, Denmark; Email: misha@sakharoff.com) 21. Circadian rhythms and diet: implications for aging and longevity (Anita Jagota, University of, Hyderabad, India; Email: anitajagota01@gmail.com) 2

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
642
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 14

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783030830199
Verschijningsdatum:
6/10/2022
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
156 mm x 234 mm
Gewicht:
911 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 358 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.