Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
Section 1: Nutritional components 1. Dietary proteins: functions and health benefits (Khetan Shevkani, School of Basic and Applied Sciences, Central University of Punjab Bathinda; Email: shevkani@gmail.com) 2. Fats and oils in healthy ageing and longevity (Kaustuv Bhattacharya, DuPont, Aarhus, Denmark; Email: kaustuv.bhattacharya@dupont.com) 3. Micronutrients in ageing and longevity (BozenaĆurko-Cofek, University of Rijeka, Croatia; Email: bozena.curko.cofek@medri.uniri.hr) 4. Prebiotics and probiotics in ageing and longevity (Renu Agrawal, CFTRI, Mysore, India; Email: renuagrawal46@gmail.com) 5. Nutritional hormetins in ageing and longevity (Suresh Rattan and Indra Kumar, Aarhus University, Denmark; Email: rattan@mbg.au.dk) 6. Nutritional regulation of ageing and longevity (Alexey Moskalev, Moscow Institute of Physics and Technology, Russia; Email: amoskalev@list.ru) Section 2: Food for health 7. Animal- and plant-based food for health and longevity (AzzaSilotry Naik, Food BioSciences Department, Teagasc Food Research Centre, Ashtown, Dublin, Ireland; Email: azza.silotry8@gmail.com) 8. Fermented foods in ageing and longevity (P. Nisha, CSRI-NIIST, Thiruvananthapuram, Kerala, India; Email: pnisha@niist.res.in) 9. Dairy foods for health and longevity (Dino Demirovic, Eurofin, Denmark and USA; Email: dino.demirovic@gmail.com) 10. Anti-inflammatory foods in ageing and longevity (Ceren Gezer, Eastern Mediterranean University, North Cyprus, Turkey; Email: gezerceren@hotmail.com) 11. Functional foods in the managementof age-associated diseases. (Amritpal Kaur, Dept of Food Science and Technology, GNDU, Amritsar, India; Email: amritft33@yahoo.co.in) 12. Foodfor brain health (Vittorio Calabrese, University of Catania, Italy; Email: calabres@unict.it) 13. Food for gut (Marina Ezcurra, School of Biosciences, University of Kent, Canterbury, NJ, UK; email: M.Ezcurra@kent.ac.uk) 14. Food for healthy ageing and longevity (Lisette de Groot, Division of Human Nutrition and Health, Wageningen University, The Netherlands. Email: lisette.degroot@wur.nl) 15. Evolutionary understanding of nutrition, food and diet. (Michael Rose and Grant Rutledge; email: michaelrose2555@gmail.com; grant.rutledge@tufts.edu) Section 3: Diet and culture 16. Ayurvedic principles of food for health (Suresh Chauhan, Ayushkam Ayurved, 25-SF, B-Block, Ranjit Avenue, Amritsar; Email: drsureshchauhan@gmail.com) 17. Mediterranean diet in ageing and longevity (TS Ghosh, APC Microbiome Ireland, University College Cork, Cork, Ireland; Email: tarini.ghosh@ucc.ie) 18. Diet according to the traditional Chinese medicine for health and longevity (Yifang Zhang, Shanhai East International Hospital, China; Email: yfztcmsh@163.com) 19. Nutraceuticals and functional foods: combining traditional wisdom with modern science (Jyoti S. Gokhle, Laxmi Ananthanarayan and SmitaLele, Institute of Chemical Technology, Mumbai, India; Email: dr.smita.lele@gmail.com) 20. Ketogenic diet in ageing and longevity (Misha Sakharoff, Copenhagen, Denmark; Email: misha@sakharoff.com) 21. Circadian rhythms and diet: implications for aging and longevity (Anita Jagota, University of, Hyderabad, India; Email: anitajagota01@gmail.com) 2