Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Les publicités trompeuses ciblant nos enfants sont omniprésentes. Philippe Renard, chef cuisinier, a constaté l’impact d’une alimentation déséquilibrée et estime qu’il est urgent de repenser celle des plus jeunes. En restauration collective, il a remplacé le traditionnel mercredi frites par des menus créatifs et équilibrés, avec un succès immédiat. La fréquentation a nettement augmenté, prouvant que même les enfants apprécient une cuisine saine et savoureuse. Pourquoi persister à leur offrir des repas médiocres ? N’est-il pas temps de leur redonner le goût d’une cuisine authentique, nourrissant à la fois le corps et l’esprit ?
À PROPOS DE L'AUTEUR
Adepte d’une alimentation saine et accessible à tous, Philippe Renard, cuisinier fort de plus de 50 ans d’expérience, utilise sa plume pour dénoncer les sombres pratiques de l’industrie agroalimentaire. "Nos enfants s’en souviendront…" est son septième ouvrage publié.