Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Hugh and Jill Jones' award-winning company No Bones Jones supplies festivalgoers across the UK with high-quality, wholesome vegetarian and vegan food with an emphasis on natural, fresh ingredients and low-carbon working practices. Their food has proved so popular that Hugh is a regular contributor on BBC radio, discussing recipes and cooking live on air. As well as tried-and-tested recipes from their repertoire, perfected over 25 years and written to be straightforward for less-experienced cooks to follow, the book explores their vegetarian and green ethos and recounts the fascinating and often highly amusing anecdotes behind the discovery or development of their recipes, accompanied throughout by mouthwatering photos of the food and the locations that inspired it. Will appeal to anyone interested in vegetarian or vegan food and a green, low-carbon lifestyle, and especially to younger people who are into the festival lifestyle. Anyone who's keen to expand their repertoire of really good quality, healthy food will find the book invaluable, especially inexperienced cooks, because of the helpful tips and straightforward, delicious recipes. Also includes many gluten-free recipes.