Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Nitrogen is the most important mineral nutrient of plants, constituting about 1 to 5% of the matter. The nitrogen management, either by the conventional or by non-conventional approaches will be an important aspect of increasing plant and related products. The present volume examines in its 20 chapters contributed by eminent group of scientists from India, New Zealand, Canada, Brazil, Taiwan, The Netherlands, U.S.A. and Japan the most recent advances of various forms of usable nitrogen compounds in the environment of the plant, their mode of entry inside the plant, assimilation into metabolically important compounds, transport in various parts of the plants and some regulatory aspects of N assimilation, The authors have critically reviewed new advances and directions emerged over recent studies in the area of their expertise. This International edition covers the most field in Agriculture, Horticulture, Forestry, Botany, Plant Physiology, Agronomy and other related aspects of Plant Sciences.