Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Ward et al., examine the question of whether providing work experience within courses of study in higher education affects entrepreneurial attitudes and behaviour, important given government imperatives to foster entrepreneurship through the education system. They consider two dimensions: self-efficacy, which broadly relates to confidence in ability; and, entrepreneurial intent which relates to positive attitudes towards engaging in risk taking or firm start-up. Their sample is of 158 undergraduates who engaged in a summer work placement linked to their study. Their key finding is that positive effects on self-efficacy and entrepreneurial intent depends on the nature of the experience, being fostered by performing well in the face of difficulty and the closeness of the placement activity to their studies. Such experience appears more common when undertaking a placement in a small firm. Van der Sijde et al., consider the extent to which University start ups which are global as opposed to being domestically focussed differ in the extent of their business networks, using a sample comprising five technology-based firms of each type. They establish that global start-ups do have more extensive networks in terms of number of actors and global actors in the network at start-up, although their networks do not expand thereafter significantly more than domestic start-ups. They also have significantly more sources of capital.