• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Nanoscience and Nanotechnology in Foods and Beverages

Vellaichamy Chelladurai, Digvir S Jayas
Hardcover | Engels
€ 236,95
+ 473 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Potential applications of nanotechnology in food industry include: encapsulation and delivery of substances in targeted sites, increasing flavor, introducing antibacterial nanoparticles into food, enhancing shelf life, sensing contamination, improved food storage, tracking, tracing, and brand protection. This book provides a basic understanding of the nanoscience and nanotechnology and their applications to different food industry sectors, covering both benefits and drawbacks using nanotechnology in food processing and discussing the development of an international regulatory framework.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
326
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781498760638
Verschijningsdatum:
3/12/2018
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
156 mm x 233 mm
Gewicht:
792 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 473 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.