Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

My Way

From the Gutters to the Stars

Tim Raue
Hardcover | Engels
€ 51,50
+ 103 punten
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

-A two-star chef presents 70 recipes featured in his eponymous Berlin-based restaurant, ranked #34 on the list of World's Best Restaurants
-In 2017 Raue is a guest chef on Netflix's popular series, Chef's Table
-Recipes are all in US metrics
-180 images of Raue's childhood, Berlin, his kitchen and restaurant, Singapore, and his recipes combine in a glorious visual experience

In My Way: From the Gutters to the Stars, Berlin-based Tim Raue traces his journey from street kid to two-star Michelen chef and owner of the eponymous restaurant ranked #34 on the list of the World's 50 Best Restaurants.

Head chef at one of Berlin's best restaurants at the age of twenty-three, Raue earned the accolade Highest Climber of the Year in 1998, and, in 2007, was named Chef of the Year by Gault Millau. He earned his Michelen stars only two years after opening Restaurant Tim Raue in 2010. Raue illustrates his story with dozens of family photos, and with stunning images of Berlin, Singapore - the source of his culinary inspiration - and his extraordinary Asian-influenced dishes. His food is admired by New York Times food critic, Frank Rich, as well as Corey Lee, the three-star Michelen chef and owner of acclaimed restaurant Benu - who has incorporated one of Raue's recipes into his own repertoire. In addition to 70 recipes from Raue's kitchen, My Way includes 45 recipes for gourmet essentials such as broths, sauces and infusions. Taken together, Raue's story, his food, and these brilliant color images make My Way a journey worth following.

Contents:
Finding yourself
Creating yourself
Recipes

In My Way will be launched with a press conference on 28th February in New York 12:30am.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
288
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783766722713
Verschijningsdatum:
17/04/2017
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
259 mm x 284 mm
Gewicht:
1896 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 103 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.