• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Astronomie, Ruimte & Tijd
  5. MRT in der Lebensmittel-Forschung und Qualitätskontrolle

MRT in der Lebensmittel-Forschung und Qualitätskontrolle

Der Reifeprozess eines Weichkäses

Nadine Roth
Paperback | Duits
€ 32,45
+ 64 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Die Anforderungen an die Qualitätskontrolle steigen stetig. Schneller, genauer, umfangreicher und vor allem zerstörungsfrei soll sie sein. Wodurch die Suche nach besseren Methoden nie enden wird. Dieses Buch beschreibt den Versuch, die Qualitätskontrolle eines Weichkäses mit Hilfe von MRT Untersuchungen durchzuführen. Dazu werden die typischen Größen der Proben, wie Relaxationszeiten, Diffusion, Spektroskopie und Phasenverhalten erhoben. Im Verlauf einer Messreihe über mehrere Wochen wird dann der Reifeprozesses dieses Weichkäses charakterisiert. Ebenso werden die damit verbundenen Fehlerquellen, wie z.B. Temperatureinflüsse und deren Behebung beschrieben.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
120
Taal:
Duits

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783639389876
Verschijningsdatum:
5/03/2012
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
150 mm x 220 mm
Gewicht:
177 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 64 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.