Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Mrs. Gillette's Cook Book is a culinary masterpiece written by Fanny Lemira Gillette in 1899. The book is a comprehensive guide to cooking and includes a variety of recipes for breakfast, lunch, dinner, and desserts. The recipes are written in a clear and concise manner, making them easy to follow for both novice and experienced cooks.The book begins with an introduction by Mrs. Gillette, in which she shares her philosophy on cooking and the importance of using fresh, high-quality ingredients. The book is then divided into chapters, with each chapter focusing on a specific type of dish, such as soups, meats, vegetables, and desserts.One of the unique features of Mrs. Gillette's Cook Book is the inclusion of menus for various occasions, such as weddings, picnics, and holiday dinners. These menus provide a complete guide to planning and preparing a meal, from appetizers to desserts.In addition to recipes and menus, the book also includes helpful tips on cooking techniques, such as how to properly roast meats and bake bread. There are also sections on food preservation and kitchen management, making this book a valuable resource for anyone interested in cooking and homemaking.Overall, Mrs. Gillette's Cook Book is a timeless classic that has stood the test of time. It is a must-have for anyone who loves to cook and wants to create delicious, wholesome meals for their family and friends.This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the old original and may contain some imperfections such as library marks and notations. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions, that are true to their original work.