Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Solid-state fermentation (SSF) is a fermentation method close to the natural state, which can directly use industrial and agricultural waste residues and other wood fiber raw materials as substrates to produce various products. The SSF has advantages over submerged fermentation (SmF) in many aspects, such as simple medium, the fermentation process does not require strict aseptic operation, high product yield, and simple fermentation equipment. However, in the actual production, the SSF is used less than the SmF. This is mainly because the SSF is a heterogeneous reaction. Currently, there is no complete mathematical model to describe its fermentation process. So far, there is no relevant biosensor that can measure the SSF process parameters online. Therefore, it is mainly guided by artificial experience. Non-destructive testing technologies such as electronic nose and near-infrared (NIR) spectroscopy have the advantages of no sample pretreatment, fast and convenient, and objective test results, and are suitable for online process analysis. This book focuses on the monitoring of the SSF process parameters based on the electronic nose and the NIR spectroscopy techniques.