Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Wie zegt dat je je maar in één passie mag uitleven? Topmodel Cesar Casier reist de wereld rond voor modeshoots, heeft een eigen kledinglijn én kookt graag. De liefde voor eten is hem met de paplepel ingegeven. Cesars papa, een fervente hobbykok, liet hem als kleine jongen zijn gerechten voorproeven en vraagt nog altijd wat hij ervan vindt. Dat zal best, want op elke reis die Cesar onderneemt, zowel professioneel als privé, duikt hij de stad in om de lokale keuken te ontdekken en zijn eigen culinaire kennis en kookkunsten uit te breiden – of dat nu bij een Koreaans eetkraam is, dan wel in een fancy restaurant in Milaan. Benieuwd naar wat achter de schermen van een Vogue-shoot geserveerd wordt, wat Cesar graag bestelt na een lange werkdag voor Armani in Parijs, welk restaurant je zeker moet bezoeken once in Mexico City en waar je de beste cocktails van New York kan vinden? In de hoofdstukken Globetrotter, Italian, Asian en Belgian neemt Cesar je mee op culinair avontuur door verschillende landen en werelddelen. Een snack voor onderweg? Check zijn gerechten in On the Go. En waar je ook bent, there’s always room for a delicious Cocktail or Guilty Pleasure. In deze 'Model Kitchen' deelt Cesar niet alleen zijn lievelingsgerechten, hij vertelt ook over de bijzondere plekken en mensen die ze hebben geïnspireerd.