Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
THREE YEARS AND THOUSANDS of miles have passed since the last time we visited the cocktail and spirit world with you. Our move to the UK, in 2007, has given us a new perspective on the bartending world and the people that inhabit it. Ever since the profession was born, mixologists and drinks writers have travelled the globe in search of new experiences, different ingredients, and inspiring combinations. We've looked at the industry in America. Now it's time to look at the world beyond the United States to see how cocktails developed in Europe. In this volume, the third, of Mixologist: The Journal of the European Cocktail, our intrepid travelling cocktailians take us on a tour of the path of the bartender as seen through the eyes of drinks guru Gary Regan. Sue Leckie details why the legendary master Peter Dorelli is such an inspired spirit. Albert Montserrat pays tribute to is mentor and her father, Maria Dolores and Miguel Boadas. A charmer in his own right, Phil Duff discloses the essential secrets of cultivating bartender-right charm. Brief histories of two highly-regarded guilds, the UKBG and the IBA, are presented by Lynn Byron and Domenico Constanzo, respectively. Master Salvatore Calabrese sets the record straight about the crystal-clear, potent Dukes Martini. Sue Leckie returns to prove that not all of Britain's best bars and bartenders reside in London. A century of German bar culture is eloquently presented by Stefan Gabány. And as a finale, a century of Spanish cocktails is presented with all the passion and ecstasy of a true aficionado by Alberto Gomez Font. Naturally, we had to put in our two pence. This time, we uncover a few surprises in the origins and bloodline of the world's favourite morning pick-me-up, the Bloody Mary. We take you through the halls and the history of Exposition Universelle des Vins et Spiritueux, a place that is very near and dear to our hearts. Hope you enjoy your grand tour of Europe and its cocktails.