• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Mitigating Contamination from Food Processing

Hardcover | Engels | Food Chemistry, Function and Analysis | nr. 19
€ 295,95
+ 591 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Methods for identification and measurement of existing and newly discovered contaminants are required, especially those that are cheap, simple and rapid, so that testing may be more frequent within the food supply chain. This book examines the formation of toxic compounds during the processing of food and strategies to mitigate their creation. Modification of process conditions can reduce the health risks posed by these compounds to consumers.
This new volume will update knowledge on current methods for mitigation of these process contaminants and is aimed at industrialists in food processing, academic researchers and graduate students studying food science and technology or food engineering.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
239
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 19

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781782629221
Verschijningsdatum:
1/11/2019
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Ongenaaid / garenloos gebonden
Afmetingen:
160 mm x 236 mm
Gewicht:
498 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 591 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.