Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Een meesterwerk over de meedogenloze invloed van geheimen op het leven van een succesvolle driesterrenchef. De gastronomie als toevluchtsoord voor verloren herinneringen
Het leven van de succesvolle driesterrenchef Victor Werner (62) staat volledig in het teken van de gastronomie; alleen perfectie is voor hem goed genoeg. Maar aan Victors succes kleeft een verleden. Toen hij twaalf was, verloor hij zijn vader bij de ramp in de champignongroeve van Roosburg. Het doorgedreven perfectionisme van de chef is een manier om het verleden te vergeten. Tot op een dag zijn zus Louise overlijdt en dat verleden weer opborrelt. Mise en place is een ode aan de kunsten van een meesterchef en een pleidooi voor culinair genot. Het is bovenal een verhaal over de meedogenloze invloed die geheimen en herinneringen kunnen hebben op een mensenleven.