Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This is a comprehensive field guide to the milk mushrooms of North America. Featuring over 150 species and varieties, this volume includes detailed descriptions and more than 250 rich color photographs. The photographs were selected for high-quality color fidelity, documentary merit, and the aesthetic appeal of the subject. The number of species described and illustrated in color, some for the very first time, is substantially more than has previously appeared in any other single work devoted to the milk mushrooms of North America. With accurate, detailed, and easy-to-follow descriptions, this volume is ideally suited for both amateur mushroom enthusiasts and professional mycologists. In addition to the descriptions and illustrations, it includes sections devoted to the features and process of identification, to the ecology of milk mushrooms, and to the edibility of members of the genus Lactarius. Additional sections for species related to Lactarius and hyperparasites of the genus are included in this field guide.