Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
Different sugar types were evaluated on microtuberization efficiencies of potato and sucrose was considered to be the best sugar type and 8% sucrose in media was optimized. The media with 5 uM Jasmonic acid resulted the highest number and maximum yield of microtubers than the other growth regulators used and high nitrate content media increased microtuber size. Application of 2 mg/L AgNO3 and propionic acid added media favored the in vitro microtubers formation. Microtuberization in liquid media followed by incubation at 8 h photoperiod promoted the number and fresh weight of microtubers than the other physical supports (agar based, liquid plus cotton and liquid plus sponge) and incubation (0, 8 and 16 h). The larger microtubers (0.5-0.6 cm diameter) showed significantly higher survival capacity than smaller ones (0.3-0.4 cm dia). The dormancy termination and sprouting efficiencies of microtubers were noted best in media with GA3 (100 ppm) treatment, large size of microtubers and dark incubation. The media with 5 uM Jasmonic acid showed maximum accumulation of total sugar, reducing sugar and starch. The vitamin C content of microtubers decreased with the extended storage periods.