Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book is based on practical experience and is therefore written as a prac- tical manual. The fore-runners of the book were the manuals of the first and second EMBO-Courses on "Micromethods in Molecular Biology" which were held in G6ttingen in the spring of 1970 and the autumn of 1971. This book may serve as a manual not only for the participants of the third EMBO-Course to be held in G6ttingen in autumn 1973, but also for all experimenters who are interested in using micromethods. It must be emphasized from the outset that this book is conceived as a "cook book" and not as a monograph which attempts to revue the literature on micromethods critically. The methods described here in detail are performed routinely in the authors' laboratories and include all the practical details necessary for the successful appli- cation of the micromethods. There are many other sensitive and excellent micro- methods which are not included in this book, because the authors feel that in a "cook book" only methods for which they have personal experience and profi- ciency should be described. Some readers may feel that the title promises more than the present contents of this book; however, if sufficient interest is shown in this volume, it may be possible to remedy such deficiencies in future editions.