• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Microbiology of Food Quality

Challenges in Food Production and Distribution During and After the Pandemics

Paperback | Engels | de Gruyter Stem
€ 106,45
+ 212 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

With consumer awareness increasing, the importance of the environmental impact of everyday products such as food becomes a major factor for the customer. This awareness was increased with the COVID-19 pandemic. This book introduces green and sustainable food technology and its use during a pandemic. In addition, it covers current topics such as future food processing, methods of maintaining industrial hygiene and microbiological quality and safety

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
187
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783110724929
Verschijningsdatum:
20/12/2021
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
170 mm x 244 mm
Gewicht:
312 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 212 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.