Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Toxins can be defined by many ways on basis of origin, chemical nature and site of actions. Any microbial product, when present at low concentration in cells or tissues of a higher organism, can cause injury by interfering with the structural and functional integrity of those cells or tissues. Toxins are produced by bacteria, fungi, algae and various other micro-organisms. This review will put some light on various types of microbial toxins their structure and function and how they affect the human body. The book is of benefit to all the students of microbiology, biochemistry medical science, biotechnology and to all individuals interested in the subject.