Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Bioethanol has been conceived as a sustainable clean future energy source. To replace the fossils' fuels, it has to be produced at large and sustainable scale, which is only possible if the cellulosic biomass is mobilized for this purpose. This book describes workable strategies of isolating and cultivating microorganisms capable of saccharifying and fermenting the abundantly available renewable resource into ethanol exemplified in this investigation by Sugarcane Bagasse. Both bacteria and yeasts capable of simultaneous saccharification and fermentation at elevated temperatures appear to be good candidates for obtaining bioethanol from cellulosic biomass. Ethanol tolerance and thermoduric nature of the microbes reported here are imperative features required for exploiting them for the provision of ethanol in a single bioreactor. The protocols described can be worked out for other agro/food industrial wastes rich in soluble and hydrolyzable carbohydrates.