Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The homogenization of single phase gases or liquids with chemical reactive components by mixing belongs to one of the oldest basic operations applied in chemical engineering. The mixing process is used as an essential step in nearly all processes of the chemical industry as well as the pharmaceutical and food ind- tries. Recent experimentally and theoretically based results from research work lead to a fairly good prediction of the velocity fields in differend kinds of mixers, where as predictions of simultaneously proceeding homogeneous chemical re- tions, are still not reliable in a similar way. Therefore the design of equipment for mixing processes is still derived from measurements of the so called "mixing time" which is related to the applied methods of measurement and the special - sign of the test equipment itself. The cooperation of 17 research groups was stimulated by improved modern methods for experimental research and visualization, for simulations and nume- cal calculations of mixing and chemical reactions in micro and macro scale of time and local coordinates. The research work was financed for a six years period within the recently finished Priority Program of the German Research Foundation (DFG) named "Analysis, modeling and numerical prediction of flow-mixig with and without chemical reactions (SPP 1141)". The objective of the investigations was to improve the prediction of efficiencies and selectivities of chemical re- tions on macroscopic scale.