Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
Transfection, which is the infection of a cell with naked viral nucleic acid with the consequent production of complete virus, was first reported in 1956 for the ribonucleic acid of tobacco mosaic virus. Many reports of transfection, and several reviews of the field, have appeared since then. Crucial for the demonstration of transfection is that the viral nucleic acid is not damaged in the process of obtaining it from the virions, or from the infected tissue. To this end, procedures are designed to minimize the possibili- ties of degradation of the viral nucleic acid by nucleases present in the biolo- gical source. The most common method for preparing viral nucleic acid is the phenol method in which virus or infected-tissue preparations are extracted with phenol. Much of the protein goes down into the phenol phase, whereas the viral nucleic acid stays up in the aqueous phase. The transfection methods for animal virus nucleic acids are of three major kinds: (a) hypertonic methods; (b) insoluble facilitator methods; and (c) polycation methods. These methods have wide applicability to vertebrate celli animal virus NA systems, but anyone method does not seem to be highly effective for all such systems with the possible exception of the method using the polycation diethylaminoethyl-dextran. The insoluble facilitator method shows astonishing 'cell-specificity'; that is, it is a very effective method for transfecting some kinds of vertebrate cells, but nearly ineffective for some other kinds.