Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The Electro-Chemically Activated (ECA) water technology and its capacity to produce distinct and differentiated energised water solutions was first described in the early 1950's. The technology was refined in the Moscow laboratory of Prof Bakhir et. al. and its near universal applications as a new generation disinfectant has flourished since the mid 1990's. Today, the ECA technology, as a safe and effective disinfectant and biofilm control remedy has gained global traction with multiple installations in high risk food, beverage factories and dental and medical institutions. Prior to the late 2000's, the definitive mechanisms of antimicrobial action of the ECA solutions had previously not been elucidated and reported on and this treatise on the ECA technology was collated to provide a benchmark of understanding to complement the burgeoning research efforts relating to the technology.